Bedrijf

 

Wie zijn wij?

de Graaff administratie-1000x667

De Graaff administratie & fiscaal advies helpt en adviseert u met al uw financiële zaken. Wij zijn een jong en fris administratie kantoor dat op een moderne manier werkt en zoveel mogelijk gebruik maakt van slimme software. Wij zorgen dat u zich bezig kunt houden met de dingen waar u goed in bent.
Als klein flexibel kantoor zijn wij de ideale adviseur voor het MKB, van eenmanszaak tot B.V. Bij ons kantoor staat vertrouwen, persoonlijke aandacht en een transparante kostenstructuur centraal.
In de regel wordt het als een drempel gezien om over te stappen naar een nieuwe boekhouder. Deze vrees is begrijpelijk, maar onterecht. Onze ervaring is juist dat een verfrissende blik op uw bedrijf vaak voor aangename verrassingen kan leiden. Wij bieden onze diensten aan in heel Nederland, wij komen dus ook bij u langs!

Wij kijken niet alleen naar de cijfers, wij denken mee over de stappen die u als ondernemer maakt.

Aanbieding nieuwe klanten *
Als nieuwe relatie bieden wij u het eerste jaar
een gratis meekijk licentie aan (t.w.v. € 132,- excl.).
* Vraag naar de voorwaarden.

c2
Werkzaamheden
Wij bieden u een totaalpakket aan, van het verzorgen van uw administratie tot het samenstellen van de jaarrekening en uw belastingaangifte. Wij verzorgen deze werkzaamheden tegen lage tarieven en veel service. 
c3
Samenwerking specialisten
Wij werken samen met diverse specialisten, waar nodig wordt een beroep gedaan op deze specialisten, zo kunt u al uw financiële zaken door ons laten verzorgen, bovendien heeft u maar één contactpersoon.  

testimonials

Relevante links voor u

 • Belastingdienst
 • Rijksdienst voor ondernemend Nederland
 • Kamer van Koophandel
 • CBS 

  Waarom kiest u voor de Graaff administratie & fiscaal advies?

  * binnen 1 werkdag antwoord op uw vraag
  * met 2 werkdagen uw boekhouding verwerkt terug
  * transparantheid in kosten
  * mogelijkheid tot aanlevering facturen per mail of 
  app
  * 24 uur per dag inzicht

  * meekijk abonnement mogelijk
  * pro-actief advies

Inge de GraaffInge de Graaff (eigenaar van de Graaff administratie & fiscaal advies) 
Na ruim 9 jaar werkervaring opgedaan te hebben bij een administratie- en belastingadvieskantoor heb ik besloten om als zelfstandige te gaan werken. Ik ben geïnteresseerd in het ‘verhaal’ achter de persoon, hierdoor ben ik betrokken bij de klant. Ik houd van aanpakken en niet van stilzitten, ben erg kritisch op mijn werk waardoor ik het maximale voordeel voor de klant weet te behalen. Klanten kunnen er op vertrouwen dat de financiën bij mij in goede handen zijn. Hierdoor kan de klant zich focussen op ondernemen, dat is immers waar het om draait.